Jagdpanzer IV/70

Deze heb ik eerder gemaakt, maar dan een 3d geprinte versie. Om heel eerlijk te zijn ben ik met deze vijf ook erg blij. Vond ze makkelijker te schilderen, omdat ik de tracks altijd doe terwijl ze er nog los bij zitten. Persoonlijk vind ik dit handiger.

Jahdpanzer IV/70 in driekleurige camouflage, Flames of War tanks

Hierboven zie je de geprinte versie van deze tanks. Ik vind de nieuwe die ik heb mooier. En ik hou van origineel. Hier onder een foto van de “echte”

Jahdpanzer IV/70 in driekleurige camouflage, Flames of War tank

Ik vind ze mooier.

Ze komen per vijf. Even in elkaar zetten en ze allemaal een net ander patroon gegeven.

Om de unit leader aan te geven moet er eigenlijk een soldaat uit één van de tanks steken. Ik vind dat niet mooi bij deze Panzers dus heb ik besloten er één uit te rusten met een vlag. Deze werden vaak op tanks gelegd zodat de eigen luchtmacht de eigen troepen mis te houden. Dit gebeurde later in de oorlog niet meer. Vooral tijdens de “Blitzkrieg” Houd wel in dat mijn vlag niet helemaal accuraat is, maar dat vind ik niet zo erg. Het resultaat is erg naar mijn zin en das wat telt voor mij.

Ik heb toen besloten er nog wat extra’s aan toe te voegen. en dat was dit….

Bossage van het merk Woordland

Vet mooie takken van Woodland. Een merk waar ik enorm fan van ben. Ben is lekker gaan klooien met deze takjes. En zie het resultaat. Echt super!

Hier nog een linkje naar mijn eerste Jagdpanzers. Klik hier