Burning Tank Markers

Om het spel te spelen heb je iets nodig dat aangeeft welke Tank is vernietigd en welke nog rijd. Dit kun je aangeven door de tank op zijn zij te leggen of de koepel ernaast te leggen.
Maar het kan ook met “Markers”.
Degene die je kant en klaar koopt vind ik niet zo mooi. Zodoende dat ik wat voorbeelden heb opgezocht op internet. Ik maak ze nu zo…..

Een snijmat met green stuff (blauw geel) en uitgerolde green stuff

Ik rol wat green stuff plat. En leg er een magneet op. Snij een ruim rondje rond de magneet uit en kneed deze in het green stuff. Ik maak daar een kegel van en duw daar een ijzerdraadje doorheen.

Om te testen of mijn magneet goed zit. Laat ik hem even op een stapeltje magneten laten vallen. Zorg wel dat je green stuff goed nat is. Anders plakt het als een gek.

Green stuff met ijzerdraad met een magneetje op een tank

Als je hem eraf haalt en omdraait kun je een afdruk zien van de magneet in je green stuff zien. Zo kun je controleren of ie goed zit.

Dan lijm ik Flock aan mijn kegel en rijg het draad er mee vol. Steeds doe ik wel wat lijm tussen de losse delen. Nu verzuip ik hem in de verdunde houtlijm ( 1 deel houtlijm op 3 delen water) , laat hem drogen en spuit hem zwart.

Ik heb ze met de dry brush licht grijs geaccentueerd. Mooi resultaat, maar ik kreeg een tip. Speel eens wat met rood, geel en oranje. Nou dat heb ik gedaan. ( Steven bedankt)

Flock als Burning Mark

Voor!!!

En na de kleuren toegevoegd te hebben. Zien ze er erg goed uit.

Brandende tank, plastic tank met burning mark met op de achtergrond een huisje van Flames of War

Ik heb inmiddels een nieuwe manier gevonden om mijn magneten vast te maken aan de ijzerdraden. Burning Tank Markers 2.0

4 gedachten over “Burning Tank Markers

    1. Alex zei:

      Graag gedaan. Dit is waarom ik deze site heb gemaakt. Ik hoop op meer reacties en eventueel tips over hoe ik mijn tanks beter kan maken en hoop dat jullie ook iets hebben aan mijn tips.

Reacties zijn gesloten.